(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Ptáčky na smetaně.
Potřebné ingredience
500g vepřového
2 vajíčka na tvrdo
1kys. okurku
100g godhaje
1 šlehačka
pol.hořčice,sůl,pepř
Postup přípravy
Cibuku zpěníme do zlatova a na ni vložíme nakrájené maso na kostičky.
Osolíme , opepříme podlijeme vodou a necháme dusit , až maso změkne. Když je maso měkký , přidáme do omáčky nastrouhané vajíčko , okurku a salám. Necháme povařit a zalijeme to šlehačkou. Povaříme, přidáme jednu lžíci pol. hořtice dochutíme solí a pepřem , a zahustíme.
Podáváme s knedlíkem.
Osolíme , opepříme podlijeme vodou a necháme dusit , až maso změkne. Když je maso měkký , přidáme do omáčky nastrouhané vajíčko , okurku a salám. Necháme povařit a zalijeme to šlehačkou. Povaříme, přidáme jednu lžíci pol. hořtice dochutíme solí a pepřem , a zahustíme.
Podáváme s knedlíkem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé